Liefde, het gaat door de maag!

02 March 2018

Elke dag lopen, amper een avond rust. Tenzij er iets anders in onze agenda stond. Door weer en wind, door kou en regen. Niets hield mij tegen. Ook afgelopen week gewoon doorgetraind met ijspegels aan mijn neus. Tja, als je verliefd bent op hardlopen, dan doe je dat.
Eten en drinken, enorm belangrijk! Ondanks de voorbereidingen, met ook een duurloop van ruim 4,5uur, toch wat reserves opgebouwd. Een extra laagje tegen de kou, om er vervolgens weer af te lopen dit weekend.
Ik word goed verzorgd thuis door mijn lieve vriendin Karin. Een warme douche, een wollen dekbed en heerlijk krachtvoer. Liefde, het gaat door de maag! Het is de basis van mijn prestaties en de bodem om mijn passie voor hardlopen tot leven te brengen.

Op naar Stein zondag! Zal ik 6 uur lang op deze liefde kunnen lopen en tegelijkertijd kunnen presteren?

Wish me luck!
Bram