Indian Fun-summer van Jasper

07 October 2018

Vorig weekend deed ik de Alfa trail. De korte afstand van 12km want deze weken is alles wat ik doe voor de fun. Een gezellige trail die steeds goed georganiseerd is. Ik werd er tweede 8 seconden na de eerste die het nog spannend maakt om effe fout te lopen.
Gisteren dan de Naturetrail in Averbode. 16km op voor mij bekend terrein waar ik regelmatig eens ga trainen. Met nog wat stramme kuiten, door te weinig te trainen, vertrokken we met een groepje van 6 heel snel. Het werd een afvalrace en op kilometer 12 hadden mijn kuiten er genoeg van waardoor ik een gaatje moest laten. De verschillen waren weer niet groot. Ik finishte derde op een zalige nazomerdag. Nu effe herstellen, weer de trainingen oppikken en zorgen dat die biertjes leeg raken.

(Jasper)