Het was de wind

21 December 2020

Herken je dat gevoel? Heb ik nu al hongerklop, loopt mijn rem echt niet aan, klopt mijn gps wel?

Vanochtend kregen we een bestelling uit Bree (B), die wil ik wel fietsen! Het is niet een hele mooie route, maar meerdere fietsherinneringen liggen daar, vooarl omdat 'Bree' de laatste post van 'Diekirch' was toen wij die reden. De ene keer vrolijk en andere keer steenkapot. Eigenlijk is het saai alsmaar rechtdoor vanuit Valkenswaard over de Maastrichterweg en dan linksaf, langs het kanaal en dat blijven volgen tot je in Bree bent.

Maar vandaag schiet het niet op, en dan komen de twijfels, heb ik genoeg gegeten, loopt mijn rem echt niet aan, hoor ik die blokjes echt niet, of is het mijn horloge dat het niet goed doet. Deze dag is zo donker, donkerder krijg je ze echt niet meer voor kerst en dat helpt ook al niet, het regent steeds een beetje harder. Eindelijk het haventje, nog 1 brug verder dan rechts en ik ben er. Snel het pakket afgeven en door voordat ik het koud krijg. En dan ineens cruise je in een sneltreinvaart naar Valkenswaard, het was de wind..........

#fietskoerieren #hetwasdewind #TeamScarabee

Marc van Dijk 
Trailseeker @Scarabee